Daca esti parinte, cu siguranta iti doresti ca micutul tau sa invete tot ce este necesar pentru a se descurca cat mai bine in viata. Cu trecerea timpului acesta invata sa mearga sa vorbeasca si chiar sa inoate. Alege sa fii acel parinte ce vrea ca micul sau camarad sa invete nenumarate lucruri, care cu siguranta vor deveni un avantaj in viitor.

Din pacate, multi dintre noi nu stim sa inotam si intampinam probleme din pricina acestui lucru. Alege ca micul tau camarad sa invete acest lucru cat mai rapid posibil, iar pentru a eficientiza acest lucru achizitioneaza o vesta de inot.

Vesta de inot pentru copii - siguranta inainte de toate!

Vesta de inot pe care o vei gasi pe site-ul nostru este usor de utilizat, il vei echipa pe copilul tau intr-un mod corespunzator. Acesta va arata inedit si va fi sustinut la nivelul apei mereu. Vesta nu trebuie sa lipseasca mai ale in prima perioada de invatare, vei descoperi cat de mult il va ajuta acest produs pe copilului tau. Acesta va pluti si va invatat cum sa isi miste corpul pentru a se misca dintr-o parte in alta a piscinei, iar tu vei fi alaturi de acesta mereu.

Vesta de inot va fi un real ajutor. Nu uita sa o achizitionezi pe acesta pentru ca micul tau camarada sa se simta cat mai in siguranta de fiecare data. Acesta are un sistem de prindere ce nu se va desface, fiind atasata de corpul copilului tau in siguranta. Pe langa acea vesta, vei avea si aripioarele potrivite pentru acesta, ce sunt fabricate din acelasi material. Copilul tau se va distra pe parcursul intregii zilele in piscina, alaturi de tine, atunci cand va avea vesta de inot potrivita.

Safari, un model inedit

Vesta de inot pe care o vei gasi pe site-ul nostru este potrivita pentru copilul tau. Acesta are un model inedit ce il va scoate mereu in evidenta. Au fost utilizate culori calde pentru a se potrivi acestuia si pentru a nu atrage razele solare puternice. Opteaza cu incredere pentru vesta de inot ce nu trebuie sa lipseasca in perioada de invatare a copilului tau. O vei gasi pe aceasta in diverse marimi ce se vor potrivi varstei copilului tau. Alege-o pe cea potrivita pentru acesta si fii alaturi de el in aceasta etapa.

Vesta are un model dragalas, in cadrul caruia vei descoperi o varietate de elefanti ce sunt imprimati pe acesta. Modelul de safari este indragit de catre toti parintii, iar tu ii vei putea oferi copilului tau vesta potrivita.

Aripioarele sunt atasate prin intermediul unei capse intr-un mod simplu si sigur de vesta. Acestea nu ii vor ingreuna modul de miscare a copilului tau, iar el va descoperi cum este corect sa se miste pentru a inota cat mai practic. Atunci cand noi, cei de la Little Prints ne-am dorit sa cream acesta vesta de inot pentru copii, am pus mereu in valoare claritatea, dar si siguranta pe care este nevoie, asa ca am resuit sa o fabricam. Achizitioneaz-o pe acesta care cu siguranta se va potrivi copilului tau.

Esti in cautarea unei veste de inot pentru copilul tau? Vezi produsele de pe site!