Primii ani de viata sunt extrem de importanti in viata unui copil pentru ca in aceasta perioada isi dezvolta abilitatile primare si se formeaza ca om. Foarte multi parinti isi dedica mult timp studiului acestui nou rol pe care il imbratiseaza inca de cand micutul se afla in pantecele mamei. Odata cu aparitia sa pe lume toata lumea pune accent pe obiectele de stricta necesitate precum lapte praf, haine, biberoane, suzete si mai putin pe jucariile noului-nascut.

Multe persoane evita sa ii achizitioneze bebelusului jucarii din frica de a nu alege un obiect nepotrivit care poate prezenta un pericol sau care-i poate afecta in vreun fel dezvoltarea. Contrar acestor aparente, jucariile au un rol important in viata micilor exploratori. Alese corespunzator, pot contribui la dezvoltarea bebelusilor. Unul din tipurile de jucarii care-i pot ajuta pe copii sa-si amplifice simturile si aptitudinile sunt cele zornaitoare.

Ce rol pot avea jucariile zornaitoare in procesul de dezvoltare al bebelusului?

La noi, pe pagina littleprints.ro, gasesti o gama variata de produse destinate bebelusului tau. Pentru ca stim ca dezvoltarea micutului depinde de instrumentele pe le utilizezi pentru a-l stimula, iti punem la dispozitie o paleta de jucarii desprinse din basme, realizate din materiale sigure. Printre acestea se gasesc si jucariile zornaitoare, care il pot cuceri pe bebelus de la prima vedere. Acestea sunt create sub o alta forma fata de cea clasica. Mai exact, jucariile sunt realizate din bumbac si intruchipeaza animalute. Astfel, copilul tau va avea un prieten simpatic care il poate ajuta sa se dezvolte.

O astfel de jucarie ii va capta atentia celui mic fara indoiala prin sunetul si forma prietenoasa a sa. Aceasta va juca un rol important si in relatia ta cu bebelusul. Prin intermediul ei, vei putea sa interactionezi mai usor cu cel mic, fiindca sunetele il vor atrage mereu si ii vor starni interesul. Fiind curios sa afle care este sursa, isi va pastra mereu interesul fata de misterele lumii care il inconjoara. Prin urmare va prinde curaj si se va aventura pentru a prinde jucaria. Prin aceasta maniera copilul va fi incurajat sa exerseze miscarea.

Jucariile zornaitoare Little Prints - partenerii ideali de joaca pentru cei mici

De asemenea, prin intermediul unei jucarii zornaitoare bebelusul va descoperi involuntar faptul ca actiunile pot avea consecinte. Mai exact, vor vedea care este cauza producerii acelui sunet. Fiecare miscare va avea drept efect o reacție: clinchetul jucariei. Fascinati de sunet, vor fi cu ochii pe obiectul care il produce si vor incerca sa isi coordoneze mana cu jucaria pentru a reproduce efectul auditiv. In plus, copilul isi poate dezvolta simtul tactil, dar si capacitatea de prindere a obiectelor, dar in aceeasi masura va invata sa se joace independent.

Astfel, jucariile zornaitoare pot deveni prietenii ideali ai copilului tau, alaturi de care poate descoperi o parte din tainele lumii si se poate dezvolta. Alaturi de acestea poti descoperi pe site si alte jucarii stimulative pentru bebelusi precum jocurile de stivuire, cuburile puzzle, centrul de activitati sau jucariile de plus. Intra acum pe pagina principala Little Prints pentru a-i oferi bebelusului tau tot ce are nevoie pentru o crestere sanatoasa si o dezvoltare rapida.