Jucarii zornaitoare

Konges Slojd a fost fondata in 2014 de Emilie Konge, designer de interior si stilist. Cu sediul in Copenhaga, Danemarca, Konges Slojd a devenit rapid un nume recunoscut in decorul cresei in stil scandi. Cunoscut in primul rand pentru norisorii mobili frumosi ce se agata deasupra patului bebelusului si imprimeurile cu parasuta, colectia include acum museline, body-uri, jucarii de dentitie, prosoape de baie, produse pentru diversificare, jucarii si alte accesorii.

Brandul din Copenhaga realizeaza accesorii pentru copii 100% organice intr-un mod sustenabil, folosind materiale de inalta calitate, ecologice. Toate articolele Konges Slojd sunt organice, certificate GOTS si  realizate in fabrici care asigura angajatilor lor conditii bune de munca.

Bumbacul, lana si lemnul sunt materialele alese de Konges Slojd. De la masa de proiectare pana la productie, marca acorda o atentie deosebita pana la ultimul detaliu, garantand calitatea exceptionala a produselor lor. Pe langa acreditarile lor verzi excelente, design-urile lui Konges Slojd sunt scandinave, elegante si simple, bucuria copiilor fiind in centrul a ceea ce fac.

De la haine si paturici pentru copii pana la jucarii moi organice, lenjerii de pat pentru bebelusi si decor pentru camera acestora, colectia organica de la Konges Slojd va aduce cu siguranta un zambet pe fetele parintilor si copiilor. Iata mai jos cateva dintre articolele ce ti-ar putea fi de folos.

Muselinele delicate ca atingerea mamei

Poti regasi pe site-ul nostru museline pentru bebelusi in seturi de cate 3. Acestea ii vor oferi bebelusului o atingere fina, delicata cu pielea sa sensibila. Sunt ideale pentru momentele cand alaptezi, cand bebelusul regurgiteaza, cand ii schimbi scutecul sau cand bebe doarme si are nevoie de o mangaiere blanda si de un somn nestingherit de o temperatura prea mare.

Muselinele sunt fabricate din 100% bumbac organic si ii mentin caldura corpului la nivel optim. Regasesti o varietate de imprimeuri dragute din care sa alegi precum popcorn, flori, dinozauri si palmieri, cirese, parasute si altele.

Prieteni pufosi si zornaitori

Orice bebelus trebuie sa aiba o jucarie cu care sa se obisnuiasca, cu care sa adoarma zi de zi, sa o plimbe chicotind prin casa, care sa-i ofere alinare atunci cand este suparat. Un astfel de prieten pufos ii va fi prieten multi ani, iar ingrijit corespunzator il va avea si cand va fi adult, uitandu-se cu nostalgie la prima sa jucarie.

Poti opta pentru jucarii zornaitoare in forma de leu, iepuras sau unicorn, tricotate din bumbac organic. Zornaitoarea din interior va stimula auzul si simturile bebelusului, iar jucariile sunt ideale de apucat de mainile lor mici. Sau poti alege o papusa Miffi, moale, delicata si la fel de usor de prins in mana.

Protectia pentru patutul bebelusului

Aceasta protectie va transforma patul bebelusului intr-un loc safe, iar voi nu va veti mai ingrijora ca acesta se poate lovi de cadrul patutului in somn sau cand se joaca. Este realizata din bumbac organic cu o umplutura de spuma de 4 cm. Aceasta vine intr-o geanta incapatoare, ce poate fi utilizata ulterior in alte scopuri cum ar fi la cumparaturi sau pentru depozitarea jucariilor sau altor obiecte. Protectia are dispozitive de fixare tip panglica ce ajuta la fixarea sigura a acesteia de barele patului. Protectia de pat dispune de fermoar lateral ce faciliteaza scoaterea spumei, astfel incat sa poti spala husa.

Toate acestea, dar si multe alte articole deosebite de la Konges Slojd le descoperi in cadrul paginii noastre.