Daca luna a noua de sarcina este aproape, asta inseamna si ca bagajul de maternitate ar trebui sa fie pregatit. Sa nu mai vorbim despre camera copilului care ar trebui sa aiba toate cele necesare la locul lor, pentru ca totul sa fie gata la aparitia copilului printre voi. Parintii aleg in general sa pregateasca dinainte toate cele necesare pentru ca nu mai au timp dupa sa se plimbe dintr-un magazin in altul, plus ca nu este indicat ca in primele saptamani sa scoata copilul din casa prea mult pentru ca acesta are imunitatea scazuta.

Atunci cand achizitionati pentru copil cele necesare sa nu uitati sa aveti in vedere in special confortul copilului si sa puneti mare accent pe materialele din care sunt realizate toate acestea. In special cand este vorba despre articolele vestimentare, acestea trebuie sa fie realizate din materiale moi, hipoalergenice. Astfel ca veti gasi pe site-ul nostru  - littleprints.ro - cateva variante care ar putea sa va incante.

Lista articolelor vestimentare necesare pentru un nou-nascut

 1.Body-urile: acestea nu trebuie sa lipseasca, lucru stiut de oricine aproape ca piesa vestimentara de baza pentru un bebelus este body-ul. Chiar si in geanta de maternitate veti avea nevoie de cel putin 3 body-uri pentru copil.

Poti alege de pe site diverse tipuri de body-uri, atat cu maneca lunga, cat si scurta. Body-urile cu maneca scurta de pe site-ul nostru au si mesaje dragalase care vor aduce un si mai mare plus pentru primele poze ale celui mic.

 2.Seturile newborn: cele disponibile la noi vin in variante de body cu maneca lunga si separat pantaloni cu acelasi imprimeu. Sunt realizate din materiale moi, din bumbac organic 100%. Poti alege varianta de marime pe care o consideri potrivita in functie de ceea ce iti spune medicul. Un astfel de set poate fi exact ce ai nevoie pentru zilele petrecute in spital dupa nastere si chiar si acasa, in urmatoarele saptamani. 

Printre modelele disponibile sunt cele cu cirese, cu lamai sau chiar baloane zburatoare.

3.Salopetele: acestea sunt acele articole vestimentare care ofera caldura necesara bebelusului. Chiar daca par greu de imbracat, acestea au nasturi sau capse care te ajuta foarte mult, astfel incat este simplu sa imbraci pe rand copilul, in primul rand bagi picioarele celui mic la locul lor si apoi mainile si ai terminat cu sesiunea de imbracat. Vezi aici unul dintre modelele noastre disponibile. 

Alege si accesoriile necesare

Daca este inca sezonul rece cand nasti si vrei ca al tau copil sa se bucure de toata caldura necesara atunci cand ia contactul cu mediul exterior poti opta si pentru o caciula. Gasesti la noi pe site mai multe variante mai groase care il vor proteja cu siguranta de frig si vant.

De asemenea, un combinezon nu trebuie sa lipseasca din garderoba unui newborn. Acestea sunt realizate din bumbac organic si sunt suficient de groase, astfel incat sa ii tina de cald copilului. Acopera mainile, picioarele si au si gluga cu urechiuse, deci sunt si dragalase.

Te asteptam in cadrul site-ului nostru pentru a descoperi toate articolele vestimentare pentru newborn pe care le avem disponibile.