Copilul este cel mai de pret cadou pe care il puteau primi parintii de la Dumnezeu. Inca de cand se afla in pantecul mamei, ambii parinti incearca sa se informeze cu privire la noul rol pe care urmeaza sa-l imbratiseze in curand. Din dorinta de a fi pregatiti pentru momentul in care isi vor intampina puiul, dar si pentru numeroasele etape prin care micutul va trece, acestia solicita parerea multor apropiati si specialisti, citesc numeroase carti si acceseaza diferite surse de pe internet.

Nu se vor rezuma la informatiile pe care trebuie sa le cunoasca pentru a fi gata pentru clipa in care isi vor strange pentru prima data copilul in brate. Inca din primele luni de sarcina, viitori parinti isi doresc sa ii pregateasca bebelusului camera si sa ii cumpere lucrurile de care vor avea nevoie pentru cel mic. Unul dintre produsele care se va dovedi a fi o investitie extrem de utila in timp este sticla termos. De aceea, am introdus acest produs recent, in categoria de noutati.

De ce este nevoie de o sticla termos in geanta micutului tau?

Inca din primele zile de viata ale bebelusului tau, iti vei da seama cat de importanta este hrana atat pentru dezvoltarea sa, cat si pentru starea lui de bine. Momentele in care il vei tine in brate pentru a-l hrani sunt cu adevarat magice. Atunci se creeaza o legatura puternica intre parinte si copil. Cu cat trece timpul, vei realiza ca de cele mai multe ori micutul iti va cere sa fie hranit si va trebui sa te pliezi pe orele lui de masa, indiferent de ora.

De aceea, este bine sa ai in permanenta laptele pregatit si pastrat intr-o sticla termos. Datorita acestui recipient, hrana micutului va fi pastrata la temperatura initiala. Astfel, bebelusul poate fi hranit rapid oricand isi doreste. In plus, cu cat creste, cu atat mai dese vor fi iesirile cu cel mic. In vizita la cei apropiati, in natura sau in parc, copilul tau va incepe sa exploreze lumea.

Pentru a-i sustine fiecare aventura prin intermediul careia va descoperi lumea care il inconjoara, trebuie sa ai in permanenta intr-o geanta produsele care ii sunt strict necesare. Printre haine de schimb, scutece sau suzete nu trebuie sa lipseasca sticla termos. Prin intermediul acesteia, ii poti pastra laptele cald bebelusului pana in clipa in care va trebui hranit. De asemenea, intr-un astfel de termos ii poti lua in zilele calduroase de vara si ceaiul, care va fi pastrat la temperatura camerei. Astfel, puiul tau va avea mereu energie sa se bucure de noi experiente.

Alte produse disponibile

Alaturi de sticla termos, iti punem la dispozitie pe site-ul nostru, littleprints.ro, o gama larga de produse de care va avea nevoie bebelusul tau. Printre acestea se enumera suzeta, jucariile pentru dentitie, articole vestimentare, bavete, cani, farfurii, boluri sau produse de ingrijire precum termometrul pentru baie, periute de dinti sau genti. Articolele pe care ti le punem la dispozitie sunt calitative, iar designul lor este atractiv. Culorile acestora sunt pastelate in nuante dulci, iar imprimeurile sunt atent alese.