Bebelusii sunt fiinte atat de fragile, incat este posibil ca parintii vor fi putin timorati si speriati la inceput, avand in vedere ca rutina lor de zi cu zi s-a modificat total. Dar, daca se inarmeaza cu rabdare si cu produsele necesare cresterii si ingrijirii bebelusului, produse prezente in magazinul nostru Little Prints, atunci parintii se vor simti mai linistiti, avand un aliat in de nadejde in noi.

Rutina de ingrijire a bebelusului pe timp de vara

Destul de mult probabil ca vara este anotimpul in care parintii sunt dati peste cap atat de temperaturile ridicate, cat si de felul in care bebelusul se comporta - parca mai mofturos decat de obicei. Fie ca refuza sa manance, fie ca nu doarme suficient si atunci scanceste mai des, un lucru este sigur. Accesele de plans pot fi calmate cu o suzeta Bibs sau Frigg de la noi, iar somnul poate fi odihnitor cu lenjeria de muselina disponibila la noi in magazin.

Cel putin aceste doua probleme fiind rezolvate, trecem la ingrijirea personala a bebelusului, respectiv la igiena personala.

Peria de par este un must-have

Ingrijirea bebelusului pe langa hranire si odihna mai include bineinteles si igiena personala, produse pentru imbaiere si rasfat cat mai bland cu putinta. Un astfel de produs indispensabil este si peria de par rotunda din lemn, cu par natural de capra.

Acesta este un produs deosebit de bland pentru a ingriji parul si scalpul bebelusului, fie el baiat sau fata. Fie ca este vorba despre crearea unei rutine inainte de culcare sau un masaj usor pentru a stimula cresterea sanatoasa a parului veti avea toate instrumentele de care aveti nevoie in saculetul magic de la  Little Prints.

Desigur ca periile sunt concepute pentru a fi unele dintre cele mai blande ustensile de par care pot fi folosite fara teama de catre proaspetii parinti. Chiar daca parul lui nu este atat de des precum al adultilor si acesta necesita o rutina de ingrijire si periere zilnica.

Setul de perii de la Little Prints, creat special pentru bebelusi

Parintii se vor bucura sa auda ca la magazinul nostru pot achizitiona un set de perii din lemn special create pentru parul gingas al bebelusilor.

Acesta include urmatoarele componente:

  • Perie de masaj si de descurcare a parului

Aceasta este prevazuta cu peri mari din lemn moale de bambus, pentru descurcarea parului. Periajul regulat al parului ajuta la reducerea sanselor de aparitie a descuamarii scalpului, mai ales vara.

Orificiul mic din baza de silicon permite aerului sa iasa atunci cand este apasat, pentru a-si mentine forma.

  • Perie cu perii moi din par natural de capra

Peria ajuta la uscarea mai rapida a parului si la indepartarea delicata a pielii moarte. Stimuleaza circulatia pentru o crestere rapida a parului.

  • Pieptene cu perii din lemn

Este perfecta pentru coafarea parului bebelusului. Are manere curbate din lemn pentru o prindere usoara si confortabila.

Peria de par, un cadou ideal pentru un nou-nascut

Atat pentru bebelusul dumneavoastra, cat si pentru a oferi un cadou practic, puteti alege din magazinul nostru acest set de perii fabricat din lemn natural si peri din par de capra.

Va asteptam in magazinul nostru online si pentru alte produse.