Prima calatorie este importanta, devenind o grija, mai ales pentru parinti. Bebelusul incepe sa se acomodeze cat mai mult cu mediul exterior si cu tot ce il inconjoara. Ca parinte, trebuie sa fii mereu pregatiti cu cele necesare, mai ales atunci cand pleci intr-o calatorie cu cel mic. Calatoriile fie ca sunt cu masina, trenul sau chiar avionul, sunt cu totul uimitoare, iar tu trebuie sa fii pregatit cu cele necesare. In trolerul bebelusului, trebuie sa se gaseasca tot ceea ce utilizezi pentru intretinerea acestuia zilnic, anume cateva seturi de haine, 3-4 pe zi, pampers, body-uri, caciulite, crema hidratanta, gel de dus, cat si samponul delicat, prosoape individuale, laptele praf, jucarii, suzete, servetele umede, sticluta pentru lapte si multe altele.

Ce nu trebuie sa iti lipseasca din bagajul copilului

Din bagajul copilului tau nu trebuie sa lipseasca niciodata lucruri esentiale. Bebelusii au nevoie de o atentie cat mai sporita, iar pentru aceasta, este necesar sa fim pregatiti pentru orice situatie. Trolerul copilului tau trebuie sa contina:

  • Scutece, atat clasice, cat si pentru inot, pentru ca acestea sa nu absoarba apa, fiind cat mai eficiente si sa nu simta vreun disconfort bebelusul.
  • Servetele umede, unul doua sau chiar trei pachete.
  • Creme hidratante, creme de protectie solara, precum si tot ce ii prieste copilului tau.
  • Hainute pentru diverse schimburi, atat mai groase, cat si mai subtiri, in functie de locul in care calatoriti.
  • Body-uri cu maneca lunga si cu maneca scurta.
  • Caciula si palarie pentru protectia capului de soare sau vant.
  • Suzeta, atat in geanta, cat si in troller. Suzetele pot fi insotite si de un lantisor.
  • Lapte praf, apa pentru acesta, sticluta pentru lapte si detergent pentru curatarea lor.
  • Dezinfectant pentru suprafete, cat si pentru haine.
  • Carucior pliabil.
  • Patut portabil, pentru ca acesta sa se odihneasca asa cum este necesar.
  • Marsupiu, pentru a proteja cat mai bine.

Trollerul copilului trebuie sa fie mereu pregatit

Ca parinti, trebuie sa fiti mereu pregatiti cu produsele specifice pentru copilul vostru. Stim cu totii cat de dificil este sa nu uitati nimic, iar pentru aceste lucruri, este indicat sa va faceti din timp o lista cu produsele pe care sa le aveti in trollerul copilului. Odata ce veti sti cu exactitate ce aveti nevoie, va va fi mult mai usor sa va faceti bagajul ulterior. Alegand sa fiti practici, va va fi mult mai simplu. Nu uitati sa achizitionati si un troller pentru bebelus, care are un design specific si masuratorile potrivite pentru calatoriile cu micul camarad. Acesta are marimea ideala, fiind total practic pentru a calatori chiar si cu avionul.

Chiar daca prima calatorie poate fi mai dificila, ulterior veti sti mereu ce produse nu trebuie sa lipseasca din bagajul acestuia. Veti putea calatori in tara cat mai departe, chiar si cu micutul vostru si va veti aventura neinfricati cu acesta. Calatoria este o parte a vietii noastre care ne educa fiecare, iar voi trebuie sa fiti pregatiti cu tot ce este necesar pentru bebelusul vostru. Noi, echipa Little Prints ca lista de mai sus v-a ajutat sa nu uitati niciodata de troller!