Cand vine vorba de cel mic si de parcursul lui de-a lungul timpului ca parinti ne dorim sa-i dam ce-i mai bun, sa venim cu fel si fel de idei menite sa-i incurajeze intreg procesul. Cand etapa diversificarii se apropie, este posibil sa stam cu frica pentru ca nu stim exact cum va reactiona micutul in tot ce i se pune in fata. Recurgem astfel la fel si fel de metode care sa ne ajute sa-i oferim celui mic ceea ce are nevoie. 

La Little Prints ne dorim sa iti oferim produse care te ajuta sa treci prin tot acest proces cu succes, astfel iti punem la dispozitie o tavita pentru scaun de masa practica. Aceasta este confectionata din lemn, fiind rezistenta un timp indelungat. Se poate curata usor, cu o carpa umeda.

Se poate atasa de scaun foarte usor, cu ajutorul unor suruburi, pentru o fixare cat mai sigura. Tavita este compatibila cu scaunul de masa Baby Go Family sau Family XL.

Cum poti sa il faci pe cel mic sa fie interesat de pregatirea mesei?

  • Alege un moment potrivit pentru masa, evita sa-l fortezi sa manance atunci cand este obosit sau iritat. Vei observa ca starea celui mic conteaza mult atunci cand doresti sa-i prezinti ceva nou.
  • Implica-l si pe el in pregatirea mesei. Acest lucru ii poate creste interesul pentru mancare. Il poti lasa sa te ajute sa aleaga legumele de la magazin, sa le spele sau sa amestece ingredientele.
  • O masa colorata si frumos aranjata il poate atrage. Asigura-te ca ii pui la dispozitie o farfurie amuzanta, una in cadrul careia sa creezi figurine cu legume sau cu fructe. Poti apela si la un plating atragator, unul construit din fete zambitoare din legume sau din fructe.
  • Inca un truc la care poti apela pentru a avea succes este sa introduci in retetele tale noi mirodenii si condimente. Astfel ii vei da oportunitatea sa experimenteze noi arome, sa simta cu totul si cu totul alte gusturi.
  • Transforma mancarea intr-un joc. Reinventeaza clasicele jocuri doar ca de data aceasta cu mancare. Poti sa-i spui povesti despre ingrediente si despre ceea ce are in farfurie.
  • De asemenea poti sa pregatesti o masa de familie, unde toti membrii familiei pot sa savureze mancarurile preparate. Cei mici sunt adesea influentati de comportamentul adultilor asa ca poti face o exceptie de la regula, aratandu-i ca mesele in familie reprezinta mancaruri savuroase si un timp placut petrecut cu cei dragi.

Noi te ajutam sa cu produsele, tu faci magia

Ca de fiecare data iti spunem ca in magazinul nostru poti sa ai deplina incredere. Iti stam la dispozitie cu produse la preturi accesibile si cu garantia ca tot ce cumperi este de calitate, menit sa te ajute pe tine si pe cel mic sa reusiti sa treceti cu bine peste acest proces. Cumpara online de pe littleprints.ro si beneficiaza de reducerile de pret de la diferitele produse. Calitatea trebuie sa predomine de fiecare data, nu-i asa?