littleprints

Pentru multe persoane aceste sarbatori vor fi unele magice. Este primul lor Craciun in care vor sarbatori in 3. Proaspeti parinti, plini de emotii si fericire, alaturi de puiul de om care este si el la fel de incantat de noul decor din aceasta perioada.

Bradul de Craciun impodobit cu tot felul de luminite si decoratiuni specifice, care aduc si ele la randul lor magie in locuinta. Este primul Craciun in care parintii se vor bucura de momente unice, ce le vor face amintiri ce sa dainuie multi ani de acum incolo.

Daca pana acum cuplurile se bucurau de iesiri, de petreceri pana in zori si de vizite la prieteni si familie, anul acesta va fi unul diferit. Se vor bucura de liniste sufleteasca, de noul rol de parinti, de altfel de trairi pe care poate nu le-au mai avut pana acum.

Este sezonul perfect pentru a crea sedinte foto memorabile. Ne-am gandit sa venim cu cateva idei ce va pot inspira si va pot aduce bucurie.

Bradul de Craciun va fi unul diferit anul acesta

Bradul de Craciun este piesa de decor ce nu lipseste din nicio locuinta in aceasta perioada. Creeaza acel decor minunat, in spirit de sarbatoare ce ne aduce in suflet sentimente de emotie si fericire.

Avand in vedere ca este primul Craciun in 3, va recomandam ceva special: decoratiune pentru brad de Craciun Cerise Konges Slojd. Aceasta decoratiune vine cu ceva special ce  cu siguranta o sa va incante.

Are o forma inedita cu o fetita cu aripi de inger. Este realizata 100% din polirasina si are un spatiu special unde veti putea scrie numele si anul copilului cu un marker permanent. Este o amintire ce va dainui multi ani de acum incolo. Va veti aduce aminte in fiecare an de primul Craciun in 3. Este perfecta pentru a completa decoratiunile pentru brad.

Tinuta bebelusei pentru sedinta foto de Craciun

Daca va ganditi la o sedinta foto de Craciun atunci tinuta trebuie sa fie si ea una specifica. Rosul este culoarea pe care o alegem de cele mai multe ori in aceasta perioada. Ne duce cu gandul la spiritul magic al acestei sarbatori.

O rochita din catifea completata de o agrafa de par cu funda rosie din catifea poate fi tinuta perfecta pentru sedinta foto.

Desigur ca gama de imbracaminte este mult mai diversificata de unde puteti alege si alte tinute pentru aceasta perioada.

Masa de Craciun in 3

Masa de Craciun are si ea un decor specific in aceasta perioada. Vesela si tacamurile sunt in culori si modele specifice. Daca copilul este in perioada de diversificare atunci un set de farfurii, boluri si farfurii in aceasi culoare ca si vesela voastra va crea un decor perfect. Si  aici se poate face o sedinta foto memorabila.

Alegeti din gama noastra de produse setul perfect pentru aceasta perioada. Sunt realizate din silicon alimentar pentru siguranta celor mici si au forme inedite.

Craciunul acesta este despre voi, despre familie, miracol, fericire si implinire! Sarbatoriti-l asa cum se cuvine! Little Prints va pune la dispozitie produse inedite, asa ca de fiecare data.